Uutuus: helppo & herkullinen
Torino Täysjyvämakaroni Kaura-Porkkana

 

Terveellisempi ja maukkaampi makaroni lapsiperheiden suosikkiruokien valmistukseen on täällä! Torino täysjyvämakaronilla lisäät helposti kasviksia ja kauraa koko perheen ruokavalioon. Porkkana antaa pastalle herkullisen maun ja kauniin  oranssin värin. Suosittelemme runsaskuituista täysjyvämakaronia erityisesti perinteiseen makaronilaatikkoon, muihin uuniruokiin, lisukkeeksi ja salaatteihin.

Torino Täysjyvämakaroni Kaura-Porkkanalle on myönnetty Sydänmerkki ja se on valmistettu Suomessa.

Yksi annos Kaura-Porkkana Makaronia sisältää noin yhden porkkanan!

 

 

 

Tämän helpommaksi ei makaronilaatikko mene: kokeile herkullista kaura-porkkana-makaronilaatikkoa!

Valmistusaika: alle 60 min | 4-6 annosta

 

Kaura-Porkkana Täysjyvämakaronilaatikko valmistuu käden käänteessä, sillä jauhelihaa ei tarvitse paistaa eikä makaronia keittää etukäteen. Lisäksi ylimääräistä tiskiä ei synny, sillä kaikki ainekset sekoitetaan kätevästi suoraan uunivuoassa.

Ihanan mutkatonta ja maistuu takuulla koko perheelle!

 

Ainekset:

400 g nauta-sikajauhelihaa
1 1/22 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl maustepippuria
1 ps Torino Kaura-Porkkana Täysjyvämakaronia
100 g pakastesipulikuutioita tai yksi tuore sipuli
1 l maitoa

 

Tee näin:

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Laita jauheliha voideltuun laakeaan uunivuokaan (3 ½ l).
3. Lisää jauhelihan joukkoon mausteet. Riko jauhelihan rakenne kahden haarukan avulla, samalla sekoittaen.
4. Lisää vuokaan raa´at makaronit ja sipulikuutiot, sekoita hyvin. Kaada vuokaan maito.
5. Kypsennä tasalämmössä uunin alatasolla 50 minuuttia.
6. Ota vuoka uunista ja anna ruoan vielä vetäytyä foliolla peitettynä noin 10 minuuttia.

 

Muista myös nämä: maukkaat Torino Kaura-kasvis Tortiglionit

 

Torino Kaura-kasvispastojen avulla on helppo lisätä kasviksia ja kauraa ruokavalioon. Runsaskuituiset pastat sisältävät durumvehnäjauhoa, kauraa ja kasviksia. Tortiglionin malliset, kauniinväriset pastat sopivat mainiosti lisäkkeeksi, salaatteihin ja erilaisiin uuniruokiin. Torino Kaura-kasvispastoille on myönnetty Sydänmerkki ja ne on valmistettu Suomessa.

Kolme herkullista makua: Kaura-PorkkanaKaura-Parsakaali ja Kaura-Punajuuri.

 

Torino Kaura-kasvispastat sisältävät
runsaasti kasviksia:

 

  • 1 annos (60 g) Kaura-Parsakaalipastaa sisältää noin desilitran verran parsakaalia!
  • 1 annos (60 g) Kaura-Porkkanapastaa sisältää noin 1,5 porkkanaa!
  • 1 annos (60 g) Kaura-Punajuuripastaa sisältää noin yhden punajuuren!

 

 

Torino Kaura-kasvispastat sisältävät durumvehnäjauhon lisäksi kauraa ja kasviksia. Kaura on suomalaista superfoodia parhaimmillaan. Kaura sisältää tasapainoisessa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa ja täydentää näin hyvin myös kasvissyöjän ruokavaliota. Kasvisten käyttöä meillä on kaikilla varaa lisätä. Runsaskuituisiin Torino Kaura-kasvispastoihin kasvikset tuovat mukanaan myös makua ja väriä.

 

Lisää reseptivinkkejä löydät Keittokirjastamme

Kokeile vaikkapa helppoja uunilihapullia tomaattikastikkeessa, kermaista yhden kattilan savulohipastaa tai maukasta feta-punajuuripastasalaattia.