Torino Kaura-kasvispastat ovat täällä!

 

Torino Kaura-kasvispastojen avulla on helppo lisätä kasviksia ja kauraa ruokavalioon. Runsaskuituiset pastat sisältävät durumvehnäjauhoa, kauraa ja kasviksia. Tortiglionin malliset, kauniinväriset pastat sopivat mainiosti lisäkkeeksi, salaatteihin ja erilaisiin uuniruokiin. Torino Kaura-kasvispastoille on myönnetty Sydänmerkki ja ne on valmistettu Suomessa.

Kolme herkullista makua: Kaura-PorkkanaKaura-Parsakaali ja Kaura-Punajuuri.

 

Torino Kaura-kasvispastat sisältävät
runsaasti kasviksia:

 

  • 1 annos (60 g) Kaura-Parsakaalipastaa sisältää noin desilitran verran parsakaalia!
  • 1 annos (60 g) Kaura-Porkkanapastaa sisältää noin 1,5 porkkanaa!
  • 1 annos (60 g) Kaura-Punajuuripastaa sisältää noin yhden punajuuren!

 

 

Torino Kaura-kasvispastat sisältävät durumvehnäjauhon lisäksi kauraa ja kasviksia. Kaura on suomalaista superfoodia parhaimmillaan. Kaura sisältää tasapainoisessa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa ja täydentää näin hyvin myös kasvissyöjän ruokavaliota. Kasvisten käyttöä meillä on kaikilla varaa lisätä. Runsaskuituisiin Torino Kaura-kasvispastoihin kasvikset tuovat mukanaan myös makua ja väriä.

 

Kokeile maukasta Feta-punajuuripastasalaattia

Valmistusaika: yli 40 min | 4-6 annosta

 

Feta-punajuuripastasalaatti on maukas ja näyttävä tarjoiltava vaikka illanistujaispöytään.

 

Ainekset:

6 dl         Torino Kaura-Punajuuripastaa

1 1/2 l   vettä

1 tl          suolaa

Kastike:

2 rkl        sitruunaöljyä

1 tl          juoksevaa hunajaa

1 tl          omenaviinietikkaa

1/2 tl       suolaa

1/2 tl       rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

1/2 dl     pinjansiemeniä

150 g     kuutioitua fetajuustoa

150 g     kirsikkatomaatteja

               reilusti  rucolaa

1 dl        valkosipulikrutonkeja

 

Tee näin:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele nopeasti kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Vispilöi kastikkeen aineet keskenään. Lisää kastike pastan joukkoon ja anna maustua kylmässä muutama tunti.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
  4. Pyöräytä pastan joukkoon fetajuustokuutiot, puolitetut tomaatit ja rucola.
  5. Kaada salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle pinjansiemenet ja krutongit

 

VINKKI: Saat salaatista entistäkin ruokaisamman lisäämällä siihen esimerkiksi ilmakuivattua kinkkua.

 

 

Lisää reseptivinkkejä löydät keittokirjastamme

Kokeile helppoja uunilihapullia tomaattikastikkeessa tai kermaista yhden kattilan savulohipastaa.