Hyppää sisältöön

Feta-punajuuripastasalaatti

Feta ja punajuuri on lyömätön yhdistelmä, joka toimii aina. Tässä reseptissä punajuuren maku saadaan punajuuripastasta.

Kananmunaton
Yli 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
6 dl Torino Kaura-Punajuuripastaa
Kastike
2 rkl sitruunaöljyä
1 tl juoksevaa hunajaa
1 tl omenaviinietikkaa
½ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
½ dl pinjansiemeniä
150 g kuutioitua fetajuustoa
150 g kirsikkatomaatteja
reilusti rucolaa
1 dl krutonkeja
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele nopeasti kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Vispilöi kastikkeen aineet keskenään. Lisää kastike pastan joukkoon ja anna maustua kylmässä muutama tunti.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
  4. Pyöräytä pastan joukkoon fetajuustokuutiot, puolitetut tomaatit ja rucola.
  5. Kaada salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle pinjansiemenet ja krutongit

VINKKI: Saat salaatista ruokaisamman lisäämällä esimerkiksi ilmakuivattua kinkkua.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku