
Kanakastike
Nopea kanakastike valmistuu alle puolessa tunnissa. Tämä hedelmäinen ja kermainen kanakastike on koko perheelle maistuva arjen varma pelastaja.
Alle 30 min
4 annosta
Ainesosat
1 | paprika |
1 | porkkana |
400 g | kananpojan fileesuikaleita (maustamaton) |
2 rkl | öljyä |
1 tl | currya |
½ tl | suolaa, mustapippurirouhetta sekä paprikajauhetta |
2½ dl | ruokakermaa |
1 prk | mangososetta (125 g) |
½ tl | kuivattua timjamia (tai 1 rkl tuoretta) |
1½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
6 dl | Torino Special Vehnänalkio pastaa |
Valmistusohje
- Pilko paprika ja porkkana. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
- Ruskista kanafileet öljyssä paistinpannulla. Lisää mausteet paistamisen aikana.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kun kanat ovat lähes kypsiä, lisää kasvikset. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
- Lisää pannulle ruokakerma, mangosose ja timjami. Keitä 5 minuuttia.
- Valuta pasta ja tarjoile kastikkeen kera.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.