Hyppää sisältöön

Kasvispastapaistos Elovena Kaurajauhiksella

Kasvispastapaistoksen proteiiniksi valittiin Elovena Kaurajauhista. Paistos saa kaunista väriä ja kuitua kaura-porkkanapastasta.

Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
6 dl Torino Kaura-Porkkanapastaa
1 ps Elovena Kaurajauhista
2 rkl öljyä
suolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta
1 pieni munakoiso
1 sipuli
1 rkl öljyä
150 g kirsikkatomaatteja
2 ½ dl ruokakermaa
1 pallo mozzarellaa
100 g raejuustoa
Valmistusohje
  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan. Lisää kiehuvaan veteen suola ja Torino kaura-porkkana pasta, keitä noin 6 minuuttia.
  2. Paista Elovena Kaurajauhis öljyssä pannulla noin 5 minuutin ajan. Mausta ja siirrä sivuun.
  3. Pilko munakoiso ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Lisää pannulle öljyä ja paista munakoisoa ja sipulia noin 5 minuutin ajan. Kaada Muru Kaurajauhis takaisin pannulle, sekä halkaistut kirsikkatomaatit ja ruokakerma.
  4. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
  5. Voitele uunivuoka ja kaada pastat, Muru-kasvisseos ja raejuusto vuokaan. Revi seokseen myös noin puolet mozzarellasta ja sekoita ainekset vuoassa. Revi loput mozzarellasta pinnalle ja nosta uuniin 225 asteeseen noin 10 minuutin ajaksi. Tarjoile lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki! Voit korvata Kaurajauhiksen 400 grammalla jauhelihaa.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku