Hyppää sisältöön

Kolmen juuston kasvispasta

Kolmen juuston kasvispasta saa makua muun muassa sinihomejuustosta, artisokasta ja muista kasviksista.

Kananmunaton
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 ½ tl suolaa
3 dl Torino Kaura-Porkkanapastaa
3 dl Torino Kaura-Parsakaalipastaa
Kastike
100 g sinihomejuustoa
1 prk papusekoitusta (380/230 g)
100 g marinoitua artisokkaa öljyssä
2 suippopaprikaa
1 iso porkkana
1 sipuli
1 tl suolaa
½ tl curryjauhetta
½ tl sokeria
mustapippuria
200 g maustamatonta juusto & dippikastiketta
1 ½ dl maitoa
Kuorrutus
1 dl Grada Padano juustoraastetta
1 dl korppujauho
2-3 rkl rypsiöljyä
Valmistusohje
  1. Keitä pastat pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Kaada voideltuun uunivuokaan (n. 25 cm * 40 cm), murustele sinihomejuusto joukkoon.
  2. Huuhtele ja valuta papusekoitus, lisää pastan joukkoon.
  3. Laita artisokat valumaan, ota marinointi öljy talteen.
  4. Puolita paprikat, poista siemenet ja suikaloi ohuiksi paloiksi.
  5. Kuori ja raasta porkkana.
  6. Kuori ja kuutioi sipuli.
  7. Freesaa kasviksia ja mausteita artisokan marinointi öljyssä noin viisi minuuttia.
  8. Sekoita kasvikset pastan joukkoon.
  9. Yhdistä juustokastike ja maito. Kaada vuokaan.
  10. Yhdistä kuorrutuksen aineet ja ripottele ruoan pinnalle.
  11. Paista kiertoilmauunissa 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku