
Kolmen juuston kasvispasta
Kolmen juuston kasvispasta saa makua muun muassa sinihomejuustosta, artisokasta ja muista kasviksista.
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
1 ½ tl | suolaa |
3 dl | Torino Kaura-Porkkanapastaa |
3 dl | Torino Kaura-Parsakaalipastaa |
100 g | sinihomejuustoa |
1 prk | papusekoitusta (380/230 g) |
100 g | marinoitua artisokkaa öljyssä |
2 | suippopaprikaa |
1 | iso porkkana |
1 | sipuli |
1 tl | suolaa |
½ tl | curryjauhetta |
½ tl | sokeria |
mustapippuria | |
200 g | maustamatonta juusto & dippikastiketta |
1 ½ dl | maitoa |
1 dl | Grada Padano juustoraastetta |
1 dl | korppujauho |
2-3 rkl | rypsiöljyä |
Valmistusohje
- Keitä pastat pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Kaada voideltuun uunivuokaan (n. 25 cm * 40 cm), murustele sinihomejuusto joukkoon.
- Huuhtele ja valuta papusekoitus, lisää pastan joukkoon.
- Laita artisokat valumaan, ota marinointi öljy talteen.
- Puolita paprikat, poista siemenet ja suikaloi ohuiksi paloiksi.
- Kuori ja raasta porkkana.
- Kuori ja kuutioi sipuli.
- Freesaa kasviksia ja mausteita artisokan marinointi öljyssä noin viisi minuuttia.
- Sekoita kasvikset pastan joukkoon.
- Yhdistä juustokastike ja maito. Kaada vuokaan.
- Yhdistä kuorrutuksen aineet ja ripottele ruoan pinnalle.
- Paista kiertoilmauunissa 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.