Hyppää sisältöön

Mausteinen katkarapu-pasta

Mausteinen katkarapupasta vie makumatkalle Aasiaan. Viimeistele makuelämys suolapähkinöillä ja tuoreella korianterilla.

Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
400 g isoja pakastekatkarapuja
200 g varsiselleriä
6 valkosipulinkynttä
1 (n. 10 g) chilipalko
Kastike
½ dl tomaattipyreetä
½ dl soijakastiketta
1 rkl Sriracha-kastikettaParsakaalipastaa
1 rkl inkivääritahnaa
1 rkl sokeria
¾ dl sitruunaöljyä
Päälle
reilusti rouhittuja suolapähkinöitä ja tuoretta korianteria
Tarjoillaan
280 g Torino Kauraspagettia
Valmistusohje
  1. Sulata ja valuta katkaravut.
  2. Leikkaa varsiselleri ja valkosipulit pieniksi paloiksi.
  3. Poista chilistä siemenet ja suikaloi se.
  4. Vispaa kastikkeen aineet hyvin sekaisin.
  5. Laita spagetti kiehumaan.
  6. Freesaa selleripaloja muutama minuutti öljyssä, lisää valkosipuli ja chili. Varo polttamasta.
  7. Lisää joukkoon kastike, katkaravut ja valutettu spagetti. Sekoita hyvin.
  8. Annostele lautasille ja lisää päälle suolapähkinärouhetta ja korianteria.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku