
Mausteinen katkarapu-pasta
Mausteinen katkarapupasta vie makumatkalle Aasiaan. Viimeistele makuelämys suolapähkinöillä ja tuoreella korianterilla.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
400 g | isoja pakastekatkarapuja |
200 g | varsiselleriä |
6 | valkosipulinkynttä |
1 (n. 10 g) | chilipalko |
½ dl | tomaattipyreetä |
½ dl | soijakastiketta |
1 rkl | Sriracha-kastiketta |
1 rkl | inkivääritahnaa |
1 rkl | sokeria |
¾ dl | sitruunaöljyä |
reilusti | rouhittuja suolapähkinöitä ja tuoretta korianteria |
280 g | Torino Kauraspagettia |
Valmistusohje
- Sulata ja valuta katkaravut.
- Leikkaa varsiselleri ja valkosipulit pieniksi paloiksi.
- Poista chilistä siemenet ja suikaloi se.
- Vispaa kastikkeen aineet hyvin sekaisin.
- Laita spagetti kiehumaan.
- Freesaa selleripaloja muutama minuutti öljyssä, lisää valkosipuli ja chili. Varo polttamasta.
- Lisää joukkoon kastike, katkaravut ja valutettu spagetti. Sekoita hyvin.
- Annostele lautasille ja lisää päälle suolapähkinärouhetta ja korianteria.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.