
Päärynä-brie-pastasalaatti
Tämän salaatin tähtiä ovat karamellisoidut päärynät, briejuusto sekä saksanpähkinät. Kerrassaan herkullista.
Yli 60 min
4 hengelle
Ainesosat
1 l | vettä |
¾ tl | suolaa |
4 dl | Torino Kaura-Punajuuripastaa |
2 rkl | öljyä |
2 tl | balsamiviinietikkaa |
1 tl | hunajaa |
½ tl | suolaa |
mustapippuria |
1 | kiinteä päärynä |
1 rkl | voita |
1 rkl | sokeria |
rosmariinia |
½ | kurkku |
100 g | salaattisekoitusta |
150 g | briejuustoa |
½ dl | saksanpähkinöitä |
sitruunaöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria |
Valmistusohje
- Keitä Torino-pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta.
- Vispilöi kastikkeen aineet sekaisin ja yhdistä pastan joukkoon. Anna tekeytyä viileässä muutama tunti.
- Halkaise päärynä ja koverra siemenkota pois. Leikkaa päärynä pitkittäin kahdeksaan palaan.
- Sulata paistinpannussa voi, lisää sokeri ja anna ruskistua hetken aikaa. Lisää päärynät, laita kansi päälle ja vähennä lämpöä. Anna kypsyä noin viisi minuuttia. Käännä päärynät, lisää rosmariini ja jatka kypsentämistä toiset viisi minuuttia.
- Puolita kurkku, koverra sisus pois ja leikkaa paloiksi.
- Laita lautaselle salaattisekoitusta ja kokoa päälle muut ainekset.
- Viimeistele sitruunaöljyllä, sormisuolalla ja mustapippurilla.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.