
Pasta alla Puttanesca
Pasta alla Puttanesca on laiskan herkkusuun unelma. Pasta saa herkullisen makunsa mm. tuoreista tomaateista, valkosipulista, anjoviksesta, chilistä ja oliiveista. Katso myös muut herkullisen helpot pastareseptit.
Alle 30 min
4
Ainesosat
800 g | tomaatteja (mahdollisimman kypsiä) |
¾ dl | rypsiöljyä |
4 | valkosipulinkynttä murskattuna |
4 | anjovisfilettä (tai sardellia jos on saatavilla) |
2 dl | (kalamata) oliiveja |
¾ dl | kapriksia |
1 tl | chilihiutaleita |
¾ tl | suolaa |
ripaus | sokeria |
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
280 g | Torino Kauraspagettia |
persiljaa ja parmesaania |
Valmistusohje
- Kuutioi tomaatit isoiksi paloiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja kuullota hienonnettua valkosipulia ja anjovisfileitä hetki.
- Lisää tomaatit, oliivit ja kaprikset.
- Mausta chilillä, suolalla ja sokerilla. Anna kastikkeen keittyä kasaan pastan kypsyessä.
- Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä.
- Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
- Annostele lautasille ja lisää päälle silputtua persiljaa ja raastettua parmesaania.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.