
Raikas sitruunapasta
Tämä sitruunapasta on pikainen valmistaa ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mielettömän hyvää. Sitruunapasta maistuu sellaisenaan tai esimerkiksi salaatin tai kalan kanssa.
Alle 30 min
2-4 annosta
Ainesosat
1 ps | Torino Kauraspagettia |
2–3 | valkosipulinkynttä |
2 | kevätsipulia TAI ½ ruukkua ruohosipulia |
1 ½ dl | parmesaaniraastetta (n. 40 g) |
2 tl | (luomu) sitruunan kuoriraastetta |
2 rkl | sitruunamehua |
2 rkl | rypsiöljyä |
1 prk | Elovena Kauraruoka maustamatonta (2 ½ dl) |
1 dl | pastan keitinvettä |
1 tl | suolaa |
parmesaaniraastetta sekä chilihiutaleita tai mustapippurirouhetta |
Valmistusohje
- Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä 8–9 minuuttia. Ota talteen n. 1 dl pastan keitinvettä. Valuta kuuma pasta.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko kevätsipulit vartta myöden.
- Raasta parmesaani.
- Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu.
- Kuullota nopeasti sipulit ja sitruunan kuoriraaste öljyssä pannulla.
- Lisää sitruunamehu, Elovena Kauraruoka, pastan keitinvesi, parmesaaniraaste ja suola. Kiehauta ja pyöräytä sekaisin pastan kanssa.
- Raasta pinnalle runsaasti parmesaania ja ripottele päälle chilihiutaleita tai mustapippurirouhetta.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.