
Sitruuna-chili-valkosipulipastaa paahdetulla parsakaalilla
Paahdettua parsakaalia ja sitruuna-chili-valkosipulipastaa: tätä reseptiä kannattaa kokeilla.
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
400 g | parsakaalia |
½ dl | raastettua Pecorino-juustoa |
¾ dl | sitruunaöljyä |
½ dl | korppujauhoja |
½ tl | suolaa |
ripaus | sokeria |
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
6 dl | Torino Kaura-Parsakaalipastaa |
½ dl | sitruunamehua |
3 | valkosipulinkynttä |
1 | chili |
reilusti | lehtipersiljaa |
½ dl | öljyä |
1 tl | sokeria |
½ dl | paahdettuja pinjansiemeniä |
raastettua Pecorino-juustoa | |
mustapippuria |
Valmistusohje
- Huuhtele parsakaali ja pilko se pienemmäksi. Kuori varsi ja pilko paloiksi.
- Laita parsat uunipellille. Lisää päälle muut aineet ja sekoita hyvin. Paahda 200 asteisessa kiertotilmauunissa noin 12 minuuttia.
- Keitä Torino-pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili.
- Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota siinä valkosipuli, chili, ja sokeri. Kaada joukkoon pasta.
- Sekoita hyvin ja kääntele mukaan hienonnettu lehtipersilja.
- Kaada pasta tarjoiluastiaan, nosta päälle paahdetut parsat. Ripottele päälle paahdetut pinjansiemenet sekä juustoraaste ja kieräytyä muutama kierros mustapippuria myllystä.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.