Hyppää sisältöön

Sitruuna-chili-valkosipulipastaa paahdetulla parsakaalilla

Paahdettua parsakaalia ja sitruuna-chili-valkosipulipastaa: tätä reseptiä kannattaa kokeilla.

Kananmunaton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
Paahdettu parsakaali
400 g parsakaalia
½ dl raastettua Pecorino-juustoa
¾ dl sitruunaöljyä
½ dl korppujauhoja
½ tl suolaa
ripaus sokeria
Lisäksi
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
6 dl Torino Kaura-Parsakaalipastaa
½ dl sitruunamehua
3 valkosipulinkynttä
1 chili
reilusti lehtipersiljaa
½ dl öljyä
1 tl sokeria
Päälle
½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
raastettua Pecorino-juustoa
mustapippuria
Valmistusohje
  1. Huuhtele parsakaali ja pilko se pienemmäksi. Kuori varsi ja pilko paloiksi.
  2. Laita parsat uunipellille. Lisää päälle muut aineet ja sekoita hyvin. Paahda 200 asteisessa kiertotilmauunissa noin 12 minuuttia.
  3. Keitä Torino-pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  4. Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili.
  5. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota siinä valkosipuli, chili, ja sokeri. Kaada joukkoon pasta.
  6. Sekoita hyvin ja kääntele mukaan hienonnettu lehtipersilja.
  7. Kaada pasta tarjoiluastiaan, nosta päälle paahdetut parsat. Ripottele päälle paahdetut pinjansiemenet sekä juustoraaste ja kieräytyä muutama kierros mustapippuria myllystä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku