
Vartissa valmis kirjolohipasta
Helppoon kermaiseen kirjolohipastaan tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Torino kauraspagetin lisäksi pastaan lisätään kirjolohta ja kermaisuutta saadaan tuorejuustolla. Vartissa valmista arkiruokaa!
Alle 15 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
280 g | Torino Kauraspagettia |
600 g | marinoituja kirjolohisuikaleita |
1 dl | pastan keitinvettä |
200 g | pippurituorejuustoa |
reilusti | tuoretta tilliä |
rypsiöljyä |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista kirjolohisuikaleita hetken aikaa. Siirrä suikaleet paistinpannun toiselle reunalle. Lisää pannulle kuuma vesi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Anna kiehua hetken aikaa. Sekoita kaikki kastikeainekset yhteen.
- Kaada pannulle valutettu pasta, lisää tillisilppu ja sekoita kevyesti.
- Tarjoile lämmitetyiltä lautasilta.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.