Hyppää sisältöön
Kirjolohi-pippuripasta spagetista

Vartissa valmis kirjolohipasta

Helppoon kermaiseen kirjolohipastaan tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Torino kauraspagetin lisäksi pastaan lisätään kirjolohta ja kermaisuutta saadaan tuorejuustolla. Vartissa valmista arkiruokaa!

Kananmunaton
Alle 15 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
280 g Torino Kauraspagettia
600 g marinoituja kirjolohisuikaleita
1 dl pastan keitinvettä
200 g pippurituorejuustoa
reilusti tuoretta tilliä
Paistamiseen
rypsiöljyä
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista kirjolohisuikaleita hetken aikaa. Siirrä suikaleet paistinpannun toiselle reunalle. Lisää pannulle kuuma vesi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Anna kiehua hetken aikaa. Sekoita kaikki kastikeainekset yhteen.
  3. Kaada pannulle valutettu pasta, lisää tillisilppu ja sekoita kevyesti.
  4. Tarjoile lämmitetyiltä lautasilta.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku