Hyppää sisältöön
Kirjolohi-pippuripasta spagetista

Vartissa valmis kirjolohipasta

Parasta maun ja helppouden lisäksi on, että kirjolohipastaan tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Vartissa valmista arkiruokaa!

Kananmunaton
Alle 15 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
280 g Torino Kauraspagettia
600 g marinoituja kirjolohisuikaleita
1 dl pastan keitinvettä
200 g pippurituorejuustoa
reilusti tuoretta tilliä
Paistamiseen
rypsiöljyä
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista kirjolohisuikaleita hetken aikaa. Siirrä suikaleet paistinpannun toiselle reunalle. Lisää pannulle kuuma vesi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Anna kiehua hetken aikaa. Sekoita kaikki kastikeainekset yhteen.
  3. Kaada pannulle valutettu pasta, lisää tillisilppu ja sekoita kevyesti.
  4. Tarjoile lämmitetyiltä lautasilta.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku