Hyppää sisältöön

Yhden kattilan savulohipasta

Yhden kattilan savulohipasta on ripeän kokin unelma. Ruoka valmistuu nopeasti ja helposti yhdessä kattilassa, jolloin tiskiäkin tulee vain vähän.

Kananmunaton
Alle 30 min
2-3 hengelle
Ainesosat
1/2 ps Torino Kaura-Parsakaalipastaa
1 pilkottu valkosipulinkynsi
1-2 salottisipulia viipaloituna ohuiksi renkaiksi
4 dl kylmää vettä
1 dl kermaa
100 g piparjuurituorejuustoa
2 rkl kalafondia
1 rkl sitruunamehua
1/2 tl mustapippurirouhetta
ripaus sokeria
70 g tuoretta pinaattia
Lisäksi
100-150 g savulohta
Valmistusohje
  1. Laita kaikki ainekset laakeaan (ø 25 cm) kattilaan ohjeen mukaisessa järjestyksessä.
  2. Anna kiehua poreillen miedolla lämmöllä 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Keittämisen jälkeen kattilan pohjalle saa jäädä nestettä noin 2 senttiä.
  3. Siirrä pasta levyltä, lisää paloiteltu savulohi. Peitä kannella ja anna vetäytyä 5 minuuttia.

VINKKI: Juhlavamman version pastasta saat korvaamalla kalafondin hummerifondilla sekä savulohen jokiravunpyrstöillä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku