
Yhden kattilan savulohipasta
Yhden kattilan savulohipasta on ripeän kokin unelma. Ruoka valmistuu nopeasti ja helposti yhdessä kattilassa, jolloin tiskiäkin tulee vain vähän.
Alle 30 min
2-3 hengelle
Ainesosat
1/2 ps | Torino Kaura-Parsakaalipastaa |
1 | pilkottu valkosipulinkynsi |
1-2 | salottisipulia viipaloituna ohuiksi renkaiksi |
4 dl | kylmää vettä |
1 dl | kermaa |
100 g | piparjuurituorejuustoa |
2 rkl | kalafondia |
1 rkl | sitruunamehua |
1/2 tl | mustapippurirouhetta |
ripaus | sokeria |
70 g | tuoretta pinaattia |
100-150 g | savulohta |
Valmistusohje
- Laita kaikki ainekset laakeaan (ø 25 cm) kattilaan ohjeen mukaisessa järjestyksessä.
- Anna kiehua poreillen miedolla lämmöllä 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Keittämisen jälkeen kattilan pohjalle saa jäädä nestettä noin 2 senttiä.
- Siirrä pasta levyltä, lisää paloiteltu savulohi. Peitä kannella ja anna vetäytyä 5 minuuttia.
VINKKI: Juhlavamman version pastasta saat korvaamalla kalafondin hummerifondilla sekä savulohen jokiravunpyrstöillä.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.