Hyppää sisältöön

Yrttipasta ja kanafileet

Tähän annokseen kaunista väriä tuovat yrtit sekä parsakaalipasta. Kaunista ja herkullista!

Kananmunaton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
Yrttikastike
200 g ranskankermaa
½ ruukku basilikaa
½ ruukku lehtipersiljaa
½ ruukku ruohosipulia
1 tl sokeria
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
1 tl sitruunamehua
Lisäksi
4 kpl kanafileitä
öljyä, suolaa, mustapippuria ja yrttejä
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
7 dl Torino Kaura-Parsakaalipastaa
Valmistusohje
  1. Valmista yrttikastike mittaamalla sauvasekoittimen tai tehosekoittimen sekoituskulhoon kaikki ainekset. Aja seos tasaiseksi. (Jos sinulla ei ole sekoitinta käytettävissä, silppua yrtit hienoksi ja sekoita kaikki ainekset yhteen.)
  2. Öljyä kanafileet ja mausta suolalla, mustapippurilla ja kastikkeesta yli jääneillä hienonnetuilla yrteillä. Grillaa tai paista fileet kypsiksi. Kypsennysaika riippuu fileiden paksuudesta, katso ohjeet pakkauksesta.
  3. Kanojen kypsyessä keitä pastan keitinvesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Keitä pastaa 7 minuuttia.
  4. Valuta pasta ja sekoita yrttikastike kuuman pastan joukkoon. Tarjoile yrttipasta ja kanafileet raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku