
Yrttipasta ja kanafileet
Tähän annokseen kaunista väriä tuovat yrtit sekä parsakaalipasta. Kaunista ja herkullista!
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
200 g | ranskankermaa |
½ ruukku | basilikaa |
½ ruukku | lehtipersiljaa |
½ ruukku | ruohosipulia |
1 tl | sokeria |
½ tl | suolaa |
¼ tl | mustapippuria |
1 tl | sitruunamehua |
4 kpl | kanafileitä |
öljyä, suolaa, mustapippuria ja yrttejä | |
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
7 dl | Torino Kaura-Parsakaalipastaa |
Valmistusohje
- Valmista yrttikastike mittaamalla sauvasekoittimen tai tehosekoittimen sekoituskulhoon kaikki ainekset. Aja seos tasaiseksi. (Jos sinulla ei ole sekoitinta käytettävissä, silppua yrtit hienoksi ja sekoita kaikki ainekset yhteen.)
- Öljyä kanafileet ja mausta suolalla, mustapippurilla ja kastikkeesta yli jääneillä hienonnetuilla yrteillä. Grillaa tai paista fileet kypsiksi. Kypsennysaika riippuu fileiden paksuudesta, katso ohjeet pakkauksesta.
- Kanojen kypsyessä keitä pastan keitinvesi kiehuvaksi ja mausta suolalla. Keitä pastaa 7 minuuttia.
- Valuta pasta ja sekoita yrttikastike kuuman pastan joukkoon. Tarjoile yrttipasta ja kanafileet raikkaan vihersalaatin kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.