Hyppää sisältöön
Torino chilinen uunihummuspasta

Chilinen uunihummuspasta

Tämä tulinen ja kermainen uunipasta on nopea tekoinen ja maukas lounasruoka tai illallinen. Täyteläinen kastike on valmistettu tuoreista tomaateista, hummuksesta, valkosipulista, chilistä ja grillijuustosta.

Kananmunaton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
500 g miniluumutomaatteja
n. 100 g valkosipulinkynsiä chiliöljyssä
½ dl chiliöljyä
225 g hummusta
1 rkl sitruunamehua
1 tl chilihiutaleita
1 tl jeeraa eli juustokuminaa
½ tl oreganoa
½ tl suolaa
250 g chili-grillijuustoa
2 - 2 ½ dl Elovena Maustamaton kauraruokaa
Pasta
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
280 g Torino Kahden Värin Täysjyväpenne pastaa
Valmistusohje
  1. Kaada pestyt tomaatit uunivuokaan. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet ja öljy. Pyörittele tomaatit öljyssä.
    Siirrä tomaatit vuoan reunoille.
  2. Mittaa keskelle hummus, mausteet sekä Elovena kauraruoka ja murustele päälle grillijuusto. Sekoita kevyesti. Paista 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 35 minuuttia.
  3. Keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Ota vuoka uunista ja painele tomaatit rikki (esim. muusisurvmella). Lisää joukkoon valutettu pasta ja sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
  5. Lisää päälle paahdettuja pähkinöitä tai siemeniä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku