Hyppää sisältöön
lasagnevuoka

Lasagnevuoka

Maistuva ja ravitseva arkiruoka syntyy helposti Torinon runsaskuituisilla pastoilla. Karoliina Nygård valmisti Torinolle raikkaan täyteläisen lasagnevuoan.

Kananmunaton
alle 30 min
Ainesosat
1 pussi Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 tuubi tomaattipyrettä
2 dl vettä
2 tl valkosipulijauhetta
puoli ruukullista tuoretta basilikaa hienonnettuna
0.5 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
2 tl sokeria
2 dl ranskankermaa
pikkutomaatteja
2 palloa burrataa
basilikaa koristeeksi
Valmistusohje

Keitä pastat pussin ohjeiden mukaan. Pastan kiehuessa valmista kastike yhdistämällä kastikkeen ainekset kattilassa. Keitä muutama minuutti.

Kerrosta ruoka laakeaan vuokaan vuorottelemalla pastan, tomaattikastikkeen, ranskankerman ja pikkutomaattien kanssa. Laita päällimäiseksi tomaattikastiketta, tomaatteja ja basilikaa. Viimeistele kahdella burratalla. Tarjoile heti ja nauti!

Haku