Hyppää sisältöön

Piccolo-broilerilasagnette

Piccolo-broilerilasagnette on simppeliä ruokaa parhaimmillaan.

Kananmunaton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
½ -1 tl currya
2 rkl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 dl vähälaktoosista kermaa
1 ps herne-maissi-paprikaa (200 g, pakaste)
1 dl ruohosipulia hienonnettuna
suolaa
½ ps Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
Vuoan voiteluun
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Pinnalle
juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kasarissa. Ruskista broilerisuikaleet kevyesti. Lisää curry.
  3. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi ja liemikuutio. Kiehauta.
  4. Lisää kerma ja pakastekasvikset. Kuumenna kiehumispisteeseen samalla sekoittaen. Lisää ruohosipuli ja halutessasi suola.
  5. Voitele reilu 2 l:n uunivuoka Sunnuntai Juoksevalla.
  6. Mittaa raaka pasta vuokaan ja kaada kuuma kastike päälle. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  7. Kypsennä uunin keskitasossa 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku