40 % kauraa ja runsaasti kuitua!





 

Torino Täysjyväkaura Gnocchi on kotimainen, runsaskuituinen pastauutuus, joka sisältää kauraa peräti 40 %. Se sopii mainiosti koko perheen pastaruokiin, kuten erilaisiin uunivuokiin ja kastikkeiden kylkeen. Pastan keittoaika on 7 min ja sille on myönnetty Sydänmerkki. Kaikki Torino-pastat valmistetaan Raision hiilineutraalilla tehdasalueella.

 

Katso alta inspiroivat reseptivinkit!

 

Helpot broileripyörykät kermaisessa kastikkeessa ja gnocchipastaa

4 annosta | Alle 30 min

Nämä broileripyörykät valmistuvat yllättävänkin helposti ja hautuvat meheviksi kasvisten kanssa pannulla. Nauti kauragnocchin kanssa!

 

Ainekset:

Broileripyörykät

½ dl maitoa
1 muna
2 rkl korppujauhoja
400 g broilerin jauhelihaa
1 ½ dl mozzarellajuustoraastetta
⅓ ruukkua lehtipersijlaa
½ tl suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta ja chilijauhetta

Lisäksi

2 rkl öljyä
1 sipuli
1 paprika
2 ½ dl ruokakermaa
¼ tl paprikajauhetta ja mustapippuria
lehtipersiljaa ja tuoretta chiliä maun mukaan
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
810 dl Torino Täsjyväkaura Gnocchi -pastaa

Tee näin: 

  1. Yhdistä kulhossa maito, muna ja korppujauho ja anna turvota 5 minuuttia. Pilko sillä aikaa sipuli ja paprika.
  2. Lisää korppujauhoseokseen broilerin jauheliha, juustoraaste, hienonnettu lehtipersilja sekä mausteet.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli ja paprika. Kääntele kasviksia pari minuuttia pannulla ja kerää ne pannun keskelle keoksi. Nostele pannun reunoille kahdella ruokalusikalla broileripyörykkänokareita (noin 20 kpl). Käännä pyörykät kerran ja kaada pannuun kerma ja mausteet. Anna pyöryköiden hautua kypsiksi kermassa noin 15 minuutin ajan.
  4. Pyöryköiden kypsyessä keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkista kastikkeen maku ja lisää halutessasi lehtipersiljaa ja tuoretta chiliä oman maun mukaan. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi raikkaan vihersalaatin kanssa.

 

Lisää reseptivinkkejä löydät Keittokirjastamme

 

Kokeile vaikkapa pippurista chorizokastiketta tai herkullista tonnikala-pekonipastaa. Molemmat valmistuvat pöytään alle puolessa tunnissa!

 

Muista myös: Torino Kaura-kasvispastat

Kauraa ja kasviksia lautaselle! Torino Kaura-kasvispastojen avulla on helppo lisätä kasviksia ja kauraa ruokavalioon. Runsaskuituiset pastat sisältävät durumvehnäjauhoa, kauraa ja kasviksia. Tortiglionin malliset, kauniinväriset pastat sopivat mainiosti lisäkkeeksi, salaatteihin ja erilaisiin uuniruokiin. Kokeile esimerkiksi herkullista koko perheen kasvispastapaistosta, ohjeen löydät alta.

Saatavilla kolme herkullista makua: Kaura-PorkkanaKaura-Parsakaali ja Kaura-Punajuuri. Torino Kaura-kasvispastoille on myönnetty Sydänmerkki ja ne on valmistettu Suomessa.

Torino Kaura-kasvispastat sisältävät
runsaasti kasviksia:

  • 1 annos (60 g) Kaura-Parsakaalipastaa sisältää noin desilitran verran parsakaalia!

  • 1 annos (60 g) Kaura-Porkkanapastaa sisältää noin 1,5 porkkanaa!

  • 1 annos (60 g) Kaura-Punajuuripastaa sisältää noin yhden punajuuren!

 

Torino Kaura-kasvispastat sisältävät durumvehnäjauhon lisäksi kauraa ja kasviksia. Kaura on suomalaista superfoodia parhaimmillaan. Kaura sisältää tasapainoisessa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa ja täydentää näin hyvin myös kasvissyöjän ruokavaliota. Kasvisten käyttöä meillä on kaikilla varaa lisätä. Runsaskuituisiin Torino Kaura-kasvispastoihin kasvikset tuovat mukanaan myös makua ja väriä.