Hyppää sisältöön

Torino Ruis pasta

Torino Ruis pasta sopii hyvin kaikkiin pastaruokiin, erityisesti lisäkkeeksi, salaatteihin ja paistoksiin. Ruispastan valmistukseen käytetään vehnän lisäksi kuitu- ja kivennäisainepitoista ruista. Ruis on tärkein ravintokuidun lähteemme ja se antaa pastalle tumman täyteläistä väriä ja viljaista makua.
Runsaskuituinen
Keittoaika 6 min
Pastan muoto

Ainesosat

DurumVEHNÄjauho, RUISjauho (24%), vehnäjauho, vehnäkuitu, vesi.

Ravintosisältö

100 g
Energiaa kJ 1450 kJ
Energiaa kcal 350 kcal
Rasvaa 1,9 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatteja 65 g
josta sokereita 2,8 g
Ravintokuitua 9 g
Proteiinia 12 g
Suolaa 0 g
Magnesiumia 66 mg
Magnesiumia 18
Rautaa 3 mg
Rautaa 21

* päivän saantisuosituksesta

Haku