Hans Välimäen Cappelli-Pesto
Hans Välimäen Cappelli-Pesto on nopea, mutta sitäkin maistuvampi arjen pelastaja. Pestopasta-resepti on osa Hans Välimäen kanssa toteutettua yhteistyötä, jossa Hans kokkaa kotonaan maistuvia ruokia Torino-pastoista.
alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
| 200 g | pinaattia tuoreena |
| 100 g | basilikaa |
| 2 rkl | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 1 rkl | hunajaa |
| 3-4 rkl | raastettua parmesaania |
| 2-3 kpl | valkosipulinkynsiä |
| sitruunanmehua | |
| 50 ml | oliiviöljyä |
| 50 ml | öljyä |
| suolaa, valkopippuria |
| Tuoretta rucolaa | |
| Paahdettuja pinjansiemeniä | |
| Parmesaania | |
| Tuoretta basilikaa | |
| Ripaus | Vastarouhittua mustapippuria |
| 100 g | Torino Täysjyvä Cappelli -pastaa kuivana/hlö, eli noin 2-3dl. Neljälle 400 g. |
Valmistusohje
- Aja ainekset hienoksi tehosekoittimessa tai morttelissa. Voit leikata myös tuotteet, mutta on helpompi käyttää kunnon sekoitinta kuin tehdä tätä kastiketta käsin.
- Keitä pasta ohjeen mukaan (löytyy pussin kyljestä).
- Kaada vesi pois, mutta jätä tilkka pohjalle. Lisää joukkoon 1 raastettu valkosipulinkynsi ja nokare voita, rouhi päälle hieman mustapippuria ja sekoita. Lisää pestoa maun mukaan, sekoita ja annostele lautasille.
Reseptissä käytetyt tuotteet