Hyppää sisältöön
pesto-pasta

Hans Välimäen Cappelli-Pesto

Hans Välimäen Cappelli-Pesto on nopea, mutta sitäkin maistuvampi arjen pelastaja. Pestopasta-resepti on osa Hans Välimäen kanssa toteutettua yhteistyötä, jossa Hans kokkaa kotonaan maistuvia ruokia Torino-pastoista.

alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
200 g pinaattia tuoreena
100 g basilikaa
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
1 rkl hunajaa
3-4 rkl raastettua parmesaania
2-3 kpl valkosipulinkynsiä
sitruunanmehua
50 ml oliiviöljyä
50 ml öljyä
suolaa, valkopippuria
Päälle
Tuoretta rucolaa
Paahdettuja pinjansiemeniä
Parmesaania
Tuoretta basilikaa
Ripaus Vastarouhittua mustapippuria
Lisäksi
100 g Torino Täysjyvä Cappelli -pastaa kuivana/hlö, eli noin 2-3dl. Neljälle 400 g.
Valmistusohje
  1. Aja ainekset hienoksi tehosekoittimessa tai morttelissa. Voit leikata myös tuotteet, mutta on helpompi käyttää kunnon sekoitinta kuin tehdä tätä kastiketta käsin.
  2. Keitä pasta ohjeen mukaan (löytyy pussin kyljestä).
  3. Kaada vesi pois, mutta jätä tilkka pohjalle. Lisää joukkoon 1 raastettu valkosipulinkynsi ja nokare voita, rouhi päälle hieman mustapippuria ja sekoita. Lisää pestoa maun mukaan, sekoita ja annostele lautasille.

 

 

 

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku