Helppo tomaatti-kaalipasta
Tämä ihana tomaattipasta saa rakennetta kaalista ja siemenistä sekä makua salaattijuustosta. Resepti on osa Venner-ruokakassia ja tehty yhteistyössä Vennerin kanssa.
30 min
4 hengelle
Ainesosat
270 g (6 dl) | Torino Täysjyvä Cappeli pastaa |
1½ l | vettä |
200 g | kaalia |
100 g | fetajuustoa |
½ ps | siemeniä |
3 | porkkanaa |
2 rkl | oliiviöljyä |
1 prk | tomaattimurskaa |
1 | kasvisliemikuutio |
1 rkl | sitruunamehua |
ripaus | suolaa, pippuria |
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 175 asteeseen. Hienonna kaali suupalan kokoisiksi palasiksi. Kuori porkkanat ja raasta ne.
- Kiehauta vesi ja laita pasta joukkoon pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä pari minuuttia ja lisää sitten sekaan kaalit. Jatka keittämistä, kunnes pasta on valmis ja kaali hieman pehmennyt.
- Kaada tomaattimurska uunivuokaan ja murustele kasvisliemikuutio mukaan. Lisää sekaan porkkanaraaste ja murustele feta. Pirskota niiden päälle öljyä. Ripottele pinnalle lopuksi siemenet. Paista 15 minuuttia 200 asteessa, tai kunnes ovat valmiita.
- Kun feta-porkkanapaistos tulee uunista ja pasta-kaaliseos on valmis, sekoita ne keskenään. Purista pastan sekaan sitruunaa ja mausta suolalla, mustapippurilla ja halutessasi muilla mausteilla.
Lapset mukaan!
Lapset voivat auttaa ainesten laittamisessa uunivuokaan, ja isommat kädet voivat valvonnassasi auttaa kasvisten kuorimisessa ja pilkkomisessa. Koko perhe voi auttaa tietysti pöydän kattamisessa yhteiselle aterialle!
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.