Helppo uunitonnikalapasta
Uunitonnikalapasta on helppo valmistaa ja siitä riittää ruokaa 4-6 hengelle.
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
| 2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 100 g | pakastesipulikuutioita |
| 1 prk | yrtti-tomaattimurskaa |
| 1 prk | chili-tomaattimurskaa |
| 2 dl | vettä |
| 1 | kasvisliemikuutio |
| 2 tl | sokeria |
| 3 dl | ruokakermaa |
| 1 ps | Torino Kaura pastaa |
| 100 g | pakasteherneitä |
| 2 prk | tonnikalaa öljyssä |
| 100 g | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Kuumenna rasva kattilassa, lisää sipulikuutiot ja freesaa niitä hetken aikaa. Lisää tomaattimurskat, vesi, liemikuutio ja sokeri. Anna kiehua ainakin 10 minuuttia. Lisää ruokakerma ja kiehauta.
- Voitele uunivuoka. Kaada pasta vuokaan, lisää herneet ja tonnikalat öljyineen.
- Kaada kastike vuokaan ja sekoita se pastan joukkoon. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla noin 25 minuuttia.
Reseptissä käytetyt tuotteet