Hyppää sisältöön

Helppo uunitonnikalapasta

Uunitonnikalapasta on helppo valmistaa ja siitä riittää ruokaa 4-6 hengelle.

Kananmunaton
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
Kastike
2 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
100 g pakastesipulikuutioita
1 prk yrtti-tomaattimurskaa
1 prk chili-tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 tl sokeria
3 dl ruokakermaa
Lisäksi
1 ps Torino Kaura pastaa
100 g pakasteherneitä
2 prk tonnikalaa öljyssä
Päälle
100 g juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Kuumenna rasva kattilassa, lisää sipulikuutiot ja freesaa niitä hetken aikaa. Lisää tomaattimurskat, vesi, liemikuutio ja sokeri. Anna kiehua ainakin 10 minuuttia. Lisää ruokakerma ja kiehauta.
  2. Voitele uunivuoka. Kaada pasta vuokaan, lisää herneet ja tonnikalat öljyineen.
  3. Kaada kastike vuokaan ja sekoita se pastan joukkoon. Ripottele päälle juustoraaste.
  4. Paista 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla noin 25 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku