Juustoinen kylmäsavulohi-pastalaatikko
Tämä kylmäsavulohi-pastalaatikko on herkullinen valinta aina, kun kaipaat maistuvaa ja riittoisaa ruokaa koko perheelle.
Alle 60 min
6 hengelle
Ainesosat
| 8 dl | Torino Ruis pastaa |
| 1 | sipuli |
| 300 g | kylmäsavulohta |
| 200 g | fetajuustokuutioita |
| 1 l | kevyt maitoa |
| 3 | munaa |
| 200 g | tillituorejuustoa |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| ½-1 tl | mustapippurirouhetta |
| ½ tl | suolaa |
| 2 dl | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhtele kevyesti kylmällä vedellä. Valuta.
- Voitele noin 2 litran vetoinen vuoka Sunnuntai juoksevalla.
- Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.
- Suikaloi lohisiivut.
- Laita vuokaan pasta, juustokuutiot, sipuli ja lohi. Sekoita hyvin.
- Yhdistä maito, munat, tuorejuusto ja mausteet.
- Kaada liemi vuokaan.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Kypsennä 220 asteessa noin 45 minuuttia.
- Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.