Hyppää sisältöön

Juustoinen kylmäsavulohi-pastalaatikko

Tämä kylmäsavulohi-pastalaatikko on herkullinen valinta aina, kun kaipaat maistuvaa ja riittoisaa ruokaa koko perheelle.

Alle 60 min
6 hengelle
Ainesosat
8 dl Torino Ruis pastaa
1 sipuli
300 g kylmäsavulohta
200 g fetajuustokuutioita
1 l kevyt maitoa
3 munaa
200 g tillituorejuustoa
2 rkl sitruunamehua
½-1 tl mustapippurirouhetta
½ tl suolaa
Päälle
2 dl juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhtele kevyesti kylmällä vedellä. Valuta.
  2. Voitele noin 2 litran vetoinen vuoka Sunnuntai juoksevalla.
  3. Kuori ja pilko sipuli pieniksi kuutioiksi.
  4. Suikaloi lohisiivut.
  5. Laita vuokaan pasta, juustokuutiot, sipuli ja lohi. Sekoita hyvin.
  6. Yhdistä maito, munat, tuorejuusto ja mausteet.
  7. Kaada liemi vuokaan.
  8. Ripottele päälle juustoraaste.
  9. Kypsennä 220 asteessa noin 45 minuuttia.
  10. Anna vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku