Hyppää sisältöön

Kalastajan merieväs

Kalastajan merieväs-salaatti on täyttävää sellaisenaan. Se sopii myös muun ruuan lisukkeeksi.

Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Yli 60 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
4 dl Torino Kaura pastaa
Marinadi
½ dl rypsiöljyä
2 rkl sitruunamehua
½ rkl sinappia
½ tl suolaa
½ rkl sokeria
½ tl sitruunapippuria
1 valkosipulin kynsi murskattuna
Salaattiaineet
1 dl hienonnettua tilliä
200 g kylmäsavustettua kirjolohta
1-2 herkkukurkkua (80 g)
2 dl maissia (pakaste)
2 dl herneitä (pakaste)
Valmistusohje
  1. Keitä pastaa 5 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä noin 2 tuntia.
  3. Leikkaa lohi suikaleiksi ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita lohi, kurkku sekä sulaneet maissit ja herneet pastan joukkoon varovasti nostellen.

Haku