Kalastajan merieväs
Kalastajan merieväs-salaatti on täyttävää sellaisenaan. Se sopii myös muun ruuan lisukkeeksi.
Yli 60 min
4 hengelle
Ainesosat
| 1 ½ l | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 4 dl | Torino Kaura pastaa |
| ½ dl | rypsiöljyä |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| ½ rkl | sinappia |
| ½ tl | suolaa |
| ½ rkl | sokeria |
| ½ tl | sitruunapippuria |
| 1 | valkosipulin kynsi murskattuna |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| 200 g | kylmäsavustettua kirjolohta |
| 1-2 | herkkukurkkua (80 g) |
| 2 dl | maissia (pakaste) |
| 2 dl | herneitä (pakaste) |
Valmistusohje
- Keitä pastaa 5 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
- Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä noin 2 tuntia.
- Leikkaa lohi suikaleiksi ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita lohi, kurkku sekä sulaneet maissit ja herneet pastan joukkoon varovasti nostellen.
Reseptissä käytetyt tuotteet