Hyppää sisältöön
Täysjyväohra-kanavuoka

Kana-ohravuoka

Kana-ohravuoka on tolkuttoman helppo arkiruoka, jossa ainekset mitataan vuokaan, ja tämän jälkeen ruoka valmistuu kuin itsestään uunissa.

Kananmunaton
alle 60 min
6 annosta
Ainesosat
7 dl vettä
4 dl Torino Täysjyväohraa
1 kasvisliemikuutio
1 tl currya (jauhettu)
½ tl chilijauhetta
2 rkl soijaa
2 valkosipulinkynttä
300 g kananpojan fileesuikaleita, esim. hunajamarinoitu
1 ps herne-maissi-porkkanaa (pakaste)
2 dl ruokakermaa
100 g juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja kiehauta vesi.
  2. Mittaa uunivuokaan vesi, ohra, mausteet, soija, hienonnetut valkosipulinkynnet sekä broilerin fileesuikaleet raakana. Sekoita ainekset vuoassa ja nosta uuniin 30 minuutin ajaksi.
  3. Lisää vuokaan herne-maissi-porkkana ja kerma. Levitä pinnalle juustoraaste. Nosta takaisin uuniin noin 10 minuutiksi.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku