Hyppää sisältöön
Juuresraaste-ohrapihvit

Kasvisraaste-ohrapihvit

Kasvisraaste-ohrapihvit ovat terveellinen ja maittava ruoka. Pihvit maistuvat jogurttikastikkeen kera kevyenä ateriana tai esimerkiksi liharuoan lisäkkeenä.

Laktoositon
Maidoton
Alle 60 min
15 kpl
Ainesosat
1 ½ dl Torino Täysjyväohraa
200 g porkkanaa (1 dl = 60 g)
200 g palsternakkaa
½ sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ dl perunajauhoja
3 munaa
1 dl Elovena Kauraruoka maustamatonta
2 tl inkivääritahnaa tai tuoretta inkivääriä
1 tl sambal oelek chilitahnaa
1 tl suolaa
Valmistusohje
  1. Keitä Torino Täysjyväohra pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kevyesti ja valuta hyvin.
  2. Kuori porkkanat ja palsternakat. Raasta karkeaksi raasteeksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kasvisten joukkoon kypsä ohra ja perunajauhot.
  3. Sekoita munat, kaurakerma ja mausteet keskenään. Yhdistä raasteseokseen.
  4. Paista paistinpannulla rasvassa ohuita pihvejä miedolla lämmöllä noin neljä minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen ja tuoresalaatin kanssa.

Kommentointi

  1. Nina sanoo:

    Hei! Ois kiva kokeilla,jos porkkana ja palsternakkaraasteesta sais määrän deseinä.

    1. Torino Koekeittiö sanoo:

      Hei Nina,
      60 g porkkananaa tai palsternakkaa on noin 1 dl tiiviisti pakattuna. Toivottavasti pihvit maistuvat. 💜

  2. Mari sanoo:

    Onko tuo ohran määrä siis kypsennetylle ohralle? Vai keitetäänkö 3 dl jyviä ja käytetään se määrä, mikä siitä saadaan?

    Jos tulee 3 dl kypsää ohraa, niin paljonko jyviä siihen tarvitaan?

    1. Torino Koekeittiö sanoo:

      Hei Mari,

      Tarvitset raastepihveihin 1 1/2 dl raakaa Torino Täysjyväohraa. Herkullisia hetkiä toivottaa testikeittiön väki!🍽

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku