Hyppää sisältöön

Ruokaisat täytetyt munakoisot

Täytetyt munakoisot saavat loppusilauksen granaattiomenan siemenistä ja turkkilaisesta jogurtista.

Kananmunaton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
2 munakoisoa
1 ½ dl Torino Täysjyväohraa
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl curryjauhetta
1 tl juustokuminaa (jeeraa)
suolaa, sokeria ja chilihiutaleita
1 dl mantelilastuja
reilusti tuoretta minttua
200 g halloumia
Paistamiseen
rypsiöljyä
Lisäksi
granaattiomenan siemeniä ja turkkilaista jogurttia
Valmistusohje
  1. Halkaise pestyt munakoisot pituussuunnassa. Koverra kuoren sisällä olevaa maltoa pois joko veitsellä tai lusikalla niin, että kuorta jää noin 1 cm:n paksuudelta. Sivele munakoisot öljyllä ja laita ne öljyttyyn uunivuokaan. Ripottele päälle suolaa.
  2. Paista munakoisoja 225-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  3. Keitä ohra paketin ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin.
  4. Kuutioi munakoison koverrettu malto pieniksi paloiksi.
  5. Kuori ja hienonna sipulit.
  6. Kaada paistinpannulle reilu loraus öljyä. Paista ensin sipuleita hetken aikaa, lisää sitten munakoisokuutiot, mausteet sekä mantelilastut, paista noin viisi minuuttia.
  7. Lisää joukkoon ohra, pilkottu minttu ja kuutioitu halloumi. Jos täyte tuntuu kuivalta, lisää joukkoon hieman öljyä.
  8. Täytä munakoisot ja kypsennä niitä uunissa noin 10 minuuttia.
  9. Tarjoile granaattiomenan siemenien, jogurtin ja rapean salaatin kera.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku