Makaronivelli
Makaronivellistä tulee joillekin lapsuusajat mieleen. Tuttu lohturuoka piristää synkemmänkin päivän.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
| 2 dl | vettä |
| 2 dl | Torino makaronia |
| 1 l | Täysmaitoa |
| ½ dl | vettä |
| 2 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| ½-1 tl | suolaa |
| sokeria ripaus |
Valmistusohje
- Kiehauta vesi, lisää makaronit, keitä sen aikaa, että vesi on imeytynyt makaroneihin.
- Lisää maito. Anna vellin kypsyä kevyesti kiehuen noin 10 minuuttia (mittaa aika siitä, kun maito alkaa kiehua).
- Sekoita vehnäjauhot veden joukkoon. Lisää suuruste ohuena nauhana maidon joukkoon hyvin sekoittaen.
- Keitä vielä noin 5 minuuttia.
- Lisää lopuksi suola ja sokeri.