Hyppää sisältöön

Mehevä tonnikalalasagnette

Tonnikalalasagnette on maistuva arkiruoka, josta riittää ruokaa useammaksi päiväksi. Tämä luottoresepti kannattaa ottaa talteen!

Kananmunaton
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 paprika
2 tlk tonnikalapaloja öljyssä (150/200 g)
100 g pakastesipulikuutioita
1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa
1 prk chili-tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 ½ kalaliemikuutiota
2 tl sokeria
2 dl (ruoka)kermaa
200 g tilli-tuorejuustoa
1 ps Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
Vuoan voiteluun
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Pinnalle
juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Kuutioi paprika. Valuta tonnikalapurkkien öljy kattilaan kuumentumaan. Lisää kattilaan paprika ja sipuli, pehmitä kasviksia hetken aikaa.
  3. Lisää tomaattimurskat, vesi, kalaliemikuutiot ja sokeri. Anna kiehua 10 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon kerma ja tuorejuusto ja anna kiehua toiset 10 minuuttia. Lisää tonnikala ja sekoita.
  5. Kaada raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  6. Kypsennä uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kommentointi

  1. Kerttu sanoo:

    Missä vaiheessa tonnikala lisätään kastikkeeseen? Ohjeen mukaan laitetaan vain öljy purkista.😀

    1. Torino Koekeittiö sanoo:

      Hei Kerttu,
      Kiitos hyvästä huomiostasi. Reseptiä on nyt täydennetty😀.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku