
Nopea savulohipasta
Kalapasta on helppo, nopea ja ennen kaikkia maukas arkiruoka. Vartissa valmista.
Alle 15 min
4 hengelle
Ainesosat
1.5 l | vettä |
1 tl | suolaa |
6 dl | Torino Tricolori Simpukka pastaa |
2 ½ dl | pastan keitin vettä |
200 g | ruohosipuli-tuorejuustoa |
2 rkl | kapriksia |
1 rkl | Dijon sinappia |
ripaus | sokeria |
reilusti | tuoretta tilliä |
200 g | savulohta |
mustapippuria ja raastettua sitruunan kuorta |
Valmistusohje
- Laita pastavesi kiehumaan ja mausta se suolalla. Ota toiseen kattilaan 2 ½ desilitraa kuumaa keitinvettä. Keitä pasta ohjeen mukaan.
- Lisää kuuman veden joukkoon tuorejuusto,valutetut kaprikset, sinappi, ja ripaus sokeria. Anna kiehua sen aikaa, että pasta on valmista.
- Valuta pasta hyvin ja kaada se kastikkeen joukkoon. Lisää tillisilppu ja savulohi. Sekoita hyvin. Annostele kuumille lautasille ja mausta pippurilla ja sitruunan kuoriraasteella. Pasta on parhaimmillaan heti tarjoiltuna.