Hyppää sisältöön

Helpot uunilihapullat ja tomaattikastiketta

Helpot uunilihapullat tomaattikastikkeella on herkullinen yhdistelmä, joka maistuu taatusti myös lapsille.

Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
Pasta
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
6 dl Torino Kaura-Porkkanapastaa
Kastike
1 ½ dl vettä
2 tl sokeria
1-1 tl suolaa
½ tl mustapippurirouhetta
1 prk tomaattimurskaa (500 g)
1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa (390 g)
2 dl kermaa
Lihapullat
1 muna
200 g kermaviiliä
1 ½ dl Nalle Pikakaurahiutaleita
1 ps ranskalaista sipulikeittoa
400 g naudan jauhelihaa
Valmistusohje
  1. Laita kattilaan vesi ja mausteet.
  2. Lisää kiehuvan veden joukkoon tomaattimurskat ja anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
  3. Lisää kerma ja anna kastikkeen hautua sen aikaa, kun valmistat lihapullat.
  4. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Voitele leivinpaperi öljyllä.
  5. Sekoita kaikki lihapullataikinan aineet keskenään. Pyöritä taikinasta öljytyin käsin 24 lihapullaa. Paista uunin keskitasossa 10 minuuttia.
  6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kaada valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile lihapullien ja salaatin kanssa.
VINKKI: Kastikkeesta saat helpolla mausteisempaa vaihtamalla valkosipuli-tomaattimurskan chilillä maustettuun tomaattimurskaan.

 

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku