Hyppää sisältöön
Torino kalapasta

Nopea savulohipasta

Kalapasta on helppo, nopea ja ennen kaikkia maukas arkiruoka. Vartissa valmista.

Kananmunaton
Alle 15 min
4 hengelle
Ainesosat
1.5 l vettä
1 tl suolaa
6 dl Torino Tricolori Simpukka pastaa
Kastike
2 ½ dl pastan keitin vettä
200 g ruohosipuli-tuorejuustoa
2 rkl kapriksia
1 rkl Dijon sinappia
ripaus sokeria
reilusti tuoretta tilliä
200 g savulohta
Päälle
mustapippuria ja raastettua sitruunan kuorta
Valmistusohje
  1. Laita pastavesi kiehumaan ja mausta se suolalla. Ota toiseen kattilaan 2 ½ desilitraa kuumaa keitinvettä. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  2. Lisää kuuman veden joukkoon tuorejuusto,valutetut kaprikset, sinappi, ja ripaus sokeria. Anna kiehua sen aikaa, että pasta on valmista.
  3. Valuta pasta hyvin ja kaada se kastikkeen joukkoon. Lisää tillisilppu ja savulohi. Sekoita hyvin. Annostele kuumille lautasille ja mausta pippurilla ja sitruunan kuoriraasteella. Pasta on parhaimmillaan heti tarjoiltuna.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku