Hyppää sisältöön
Kukkakaalibowl

Paahdettu kukkakaalibowl

Torino tekee yhteistyötä Vennerin kanssa ja kyseinen resepti on osa Venner-ruokalaatikkoa.

Kananmunaton
Alle 30 min
Ainesosat
2 dl Torino ohrahelmeä
1 kasvisliemikuutio
¾ kukkakaalia
4 porkkanaa
1 omena
1 dl auringonkukansiemeniä
½ dl oliiviöljyä
½ sitruuna
½ ps parmesan-juustoa tai vegaanista juustoa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Valmistusohje
  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan yhdessä kasvisliemikuution kanssa.
  2. Pese ja paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja palasiksi. Kuori ja kuutioi porkkanat.
  3. Laita pilkotut kukkakaali ja porkkanat uunipellille, ripottele päälle siemenet. Mausta suolalla ja pippurilla, ja pirskota päälle 1-2 ruokalusikallista oliiviöljyä. Paahda noin 10 minuutin ajan.
  4. Pese ja kuutioi omena.
  5. Sekoita sitruunan mehu oliiviöljyyn, ja lisää hieman suolaa.
  6. Kun kasvikset ovat valmiita, ota ne uunista, ja sekoita niihin paramesan tai muu vegaaninen juusto.
  7. Kokoa annokset: pohjalle ohraa, päälle kasvis-siemen-sekoitusta. Mausta kastikkeella makusi mukaan ja herkuttele!

Katso Vennerin kokkausvideo tästä alta! Voit myös katsoa videon täältä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku