Hyppää sisältöön

Paistettua Ohrahelmeä katkaravuilla ja possulla

Paistettua Torino Ohrahelmeä katkaravuilla ja possulla – herkullista! Ohrahelmi on terveellisempi ja maukkaampi vaihtoehto paistetulle riisille.

Laktoositon
Maidoton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
8 dl vettä
1 tl suolaa
3 dl Torino Ohrahelmeä
Maustekastike
¾ dl makeaa chilikastiketta
½ dl soijakastiketta
½ dl öljyä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl inkivääritahnaa
Lisäksi
200 g katkarapuja
1 sipuli (TAI 100 g pakastesipulikuutioita)
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
4 munaa
300 g possun fileesuikaleita
200 g pakasteherneitä
Tarjoiluun
Limen mehua, tuoretta korianteria ja paahdettua sipulia
Valmistusohje
  1. Keitä Ohrahelmi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Sekoita maustekastikkeen aineet hyvin sekaisin.
  3. Sulata katkaravut ja purista enin neste pois.
  4. Pilko sipulit ja chili.
  5. Riko munat erilliseen astiaan ja sekoita niiden rakenne rikki.
  6. Kuumenna öljy korkea reunaisessa pannussa/kattilassa. Ruskista possusuikaleet, sipulit ja chili. Lisää maustekastike, kun seos on kuumaa lisää Ohrahelmi ja herneet. Paista hetken aikaa.
  7. Kun ohraseos on kuumentunut, työnnä se pannun reunoille. Kaada munaseos pannun keskelle. Sekoittele ja anna hyytyä kokkeliksi. Sekoita kokkeli reunoilla olevan ohraseoksen kanssa.
  8. Pyöräytä joukkoon katkaravut ja anna kuumentua hetki.
  9. Annostele lautasille, purista päälle limeä ja ripottele päälle reilusti korianteria ja paahdettua sipulia.

Haku