Hyppää sisältöön

Pasta Mare

Pasta Mare tuo mukavaa vaihtelua perheen ruokailuun. Kalavartaat tarjoillaan ruispastan ja tillikastikkeen kera.

Kananmunaton
Laktoositon
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
2 l vettä
1 tl suolaa
7 dl Torino Ruis pastaa
600 g kirjolohifileetä
1 tl suolaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 dl ruokakermaa
2 tl sitruunamehua
1 tl sitruunapippuria
1/2 dl tilliä hienonnettuna
Lisäksi
8-10 puista varrastikkua
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa filee pituussuunnassa noin 1 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pujota kalanauhat varrastikkuihin haitarille. Mausta suolalla.
  3. Kuumenna Sunnuntai Juokseva laakeassa paistinpannussa ja paista kalavartaat kevyesti molemmilta puolilta. Kaada ruokakerma pannulle ja hauduta vartaita miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia. Lisää sitruunamehu, sitruunapippuri ja tilli.
  4. Annostele ruispasta ja kalavartaat lautaselle ja kaada tillikastiketta pastan päälle.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku