Pasta Mare
Pasta Mare tuo mukavaa vaihtelua perheen ruokailuun. Kalavartaat tarjoillaan ruispastan ja tillikastikkeen kera.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
2 l | vettä |
1 tl | suolaa |
7 dl | Torino Ruis pastaa |
600 g | kirjolohifileetä |
1 tl | suolaa |
1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
2 dl | ruokakermaa |
2 tl | sitruunamehua |
1 tl | sitruunapippuria |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna |
8-10 | puista varrastikkua |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa filee pituussuunnassa noin 1 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pujota kalanauhat varrastikkuihin haitarille. Mausta suolalla.
- Kuumenna Sunnuntai Juokseva laakeassa paistinpannussa ja paista kalavartaat kevyesti molemmilta puolilta. Kaada ruokakerma pannulle ja hauduta vartaita miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia. Lisää sitruunamehu, sitruunapippuri ja tilli.
- Annostele ruispasta ja kalavartaat lautaselle ja kaada tillikastiketta pastan päälle.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.