Pastasalaatti Waldorfin tapaan
Waldorfinsalaatti kuuluu monien perheiden joulupöytään, mutta se maistuu herkulliselta myös muissakin juhlissa.
Yli 60 min
6-8 hengelle
Ainesosat
| 1 l | vettä |
| ½ tl | suolaa |
| 3 dl | Torino Kaura pastaa |
| 70 g | saksanpähkinöitä |
| 200 g | tummia viinirypäleitä |
| 200 g | varsiselleriä |
| 2 | makeaa punaista omenaa |
| 300 g | ranskankermaa |
| 100 g | majoneesia |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| ½ tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Rouhi pähkinät ja paahda ne kuivalla pannulla, varo polttamasta.
- Pese ja puolita rypäleet. Huuhdo lehtisellerin varret ja leikkaa ne hyvin ohuiksi viipaleiksi. Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kastikeainekset keskenään. Yhdistä kaikki aineet hyvin sekoittaen. Anna maustua vähintään tunnin ajan. Jos tarjoilet salaatin seuraavana päivänä voit lisätä joukkoon hieman maitoa notkistamaan salaattia.
Reseptissä käytetyt tuotteet