Hyppää sisältöön

Pasta-mozzarellasalaatti

Pasta-mozzarellasalaatti maistuu lounaaksi sellaisenaan tai muun ruoan lisukkeena.

Kananmunaton
Yli 60 min
3-4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
½ tl suolaa
3 dl Torino Kaura pastaa
Marinadi
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl appelsiinimehua
½ tl suolaa
1-2 tl sokeria
½ tl rouhittua mustapippuria
1 valkosipulin kynsi murskattuna
½ dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna
125 g mozzarellaa
250 g kirsikkatomaatteja
1 tammenlehvä- tai jääsalaatti
Koristeluun
basilikan lehtiä
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä noin 2 tuntia.
  3. Revi mozzarella ja puolita kirsikkatomaatit. Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle mozzarella, tomaatit ja pasta. Koristele basilikan lehdillä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku