Hyppää sisältöön

Punajuuripihvit ohralla ja halloumilla

Valmiista punajuurisoseesta, raastetusta halloumijuustosta ja kotimaisesta ohrasta valmistetut kasvispihvit ovat varsin ruokaisia. Kypsennys uunissa säästää paistamisen vaivalta.

kasvisruoka
Alle 60 min
27 kpl
Ainesosat
3 dl vettä
½ tl suolaa
2 dl Torino Täysjyväohraa
500 g punajuuri-perunasosetta
3 munaa
1 ½ dl korppujauhoja
1 pkt halloumijuustoa
½ dl silputtua lehtipersiljaa
½ tl mustapippurirouhetta
1 rkl hunajaa
Lisäksi
rypsiöljyä
Jogurttikastike
2 dl turkkilaista jogurttia
1 tl dijon-sinappia
2 tl sitruunamehua
suolaa, sokeria ja silputtua lehtipersiljaa maun mukaan
Valmistusohje
  1. Kiehauta vesi, lisää suola ja ohra ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä.
  2. Sekoita kulhossa punajuuri-perunasose, munat ja korppujauhot. Anna turvota noin 10 minuuttia. Raasta sillä välin karkeasti halloumi ja silppua lehtipersilja.
  3. Lisää seokseen ohra, halloumi, lehtipersilja, mustapippurirouhe ja hunaja.
  4. Voitele uunipelti reilusti rypsiöljyllä. Lusikoi taikinasta 9 kasaa pellille. Taputtele kasat pihveiksi öljytyin käsin. Taikinasta tulee yhteensä kolme pellillistä.
  5. Paista pihvit kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia.
  6. Valmista pihvien lisukkeeksi raikas jogurttikastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku