Rukiinen rucola-broilerisalaatti
Rucola-broilerisalaatti saa viljaisaa makua ja kuitua ruispastasta.
Yli 60 min
6-8 hengelle
Ainesosat
| 1 ½ l | vettä |
| 3 dl | Torino Ruis pastaa |
| ¾ dl | öljyä |
| 2 rkl | hunaja-omenaviinietikkaa |
| ½ rkl | hunajaa tai |
| ½ tl | sokeria |
| ½ rkl | sinappia |
| 1 | valkosipulin kynsi murskattuna |
| ½ tl | mustapippuria |
| 300 g | kevyesti suolattuja broilerin fileesuikaleita |
| 150 g | kurkkua |
| ½ | punasipulia |
| 125 g | luumutomaattia |
| rucolasalaattia | |
| jääsalaattia |
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää hyvin valutettu pasta marinadin joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.
- Paista broilerin fileesuikaleet Sunnuntai Juoksevassa.
- Halkaise kurkku pituussuunnassa ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku puolikaaren muotoisiksi viipaleiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja halkaise luumutomaatit. Leikkaa tai revi jääsalaatti ja rucola.
- Vuoraa tarjoiluastia vihreällä salaatilla. Levitä päälle kerroksittain marinoitua pastaa, salaattia ja muita raaka-aineita. Koristele kirsikkatomaateilla ja rucolanlehdillä.