Hyppää sisältöön

Hedelmä-juusto-pastasalaatti

Kermajuustoa, viinirypäleitä, melonia ja suolapähkinöitä.. Pitääkö muuta enää sanoa? Tämä salaatti on taivaallista.

Kananmunaton
Yli 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 ½ tl suolaa
4 dl Torino Kahden Värin Täysjyväpenne pasta
Kastike
¾ dl rypsiöljyä
2 tl makeuttamatonta (Dijon) sinappia
1 ½ rkl sitruunamehua
2 tl sokeria
½ tl suolaa
½ dl ruoho- tai kevätsipulia pilkottuna
Lisäksi
200 g tummia viinirypäleitä
100 g cantaloupe-melonia
1 punainen omena
150 g kermajuustoa
100 g rapeaa salaattia
1 ½ dl suolapähkinöitä
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja yhdistä pastan kanssa.
  3. Puolita rypäleet, kuutioi meloni, omena ja juusto. Yhdistä hedelmät pastan kanssa. Anna pastan maustua kylmässä vähintään tunti.
  4. Lisää pastan joukkoon revitty salaatti ja suolapähkinät.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku