Ainesosat
1
|
sipuli |
2
|
valkosipulinkynttä |
2
|
porkkanaa |
2
|
lehtisellerin vartta |
½
|
kesäkurpitsa |
1
pkt
|
pekonia |
|
öljyä |
1
rkl
|
tomaattipyrettä |
2
|
kasvis- tai lihaliemikuutiota |
1
kg
|
tomaattimurskaa |
1
l
|
vettä |
3
|
laakerinlehteä |
2
tl
|
oreganoa |
1
tl
|
sokeria |
½
tl
|
savupaprikajauhetta |
2
dl
|
Torino Tricolori Simpukka pastaa
|
1
prk
|
papusekoitusta |
100
g
|
pakasteherneitä |
|
mustapippuria myllystä |
Lisäksi
|
parmesaania, pestoa, paistettua pekonia |
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuori myös porkkanat ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Kuutioi lehtisellerin varret sekä kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Suikaloi pekoni.
- Ruskista pekoni öljyssä suuressa kattilassa. Lisää sipulit ja tomaattipyree, kuullota ne pehmeiksi. Lisää loput kasvikset sekä liemikuutiot. Jatka kuullottamista muutama minuutti.
- Lisää nesteet ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 30 minuuttia.
- Lisää Torino pastat ja pavut, jatka kypsennystä vielä noin 10 minuuttia.
- Lisää joukkoon herneet ja mustapippuri.
- Annostele keitto kulhoihin, raasta päälle parmesaania, laita lusikallinen pestoa jokaisen annokseen ja koristele halutessasi pekonilastuilla. Tarjoile rapean leivän kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.