Hyppää sisältöön

Täyteläinen minestronekeitto

Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 lehtisellerin vartta
½ kesäkurpitsa
1 pkt pekonia
öljyä
1 rkl tomaattipyrettä
2 kasvis- tai lihaliemikuutiota
1 kg tomaattimurskaa
1 l vettä
3 laakerinlehteä
2 tl oreganoa
1 tl sokeria
½ tl savupaprikajauhetta
2 dl Torino Tricolori Simpukka pastaa
1 prk papusekoitusta
100 g pakasteherneitä
mustapippuria myllystä
Lisäksi
parmesaania, pestoa, paistettua pekonia
Valmistusohje
  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuori myös porkkanat ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Kuutioi lehtisellerin varret sekä kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Suikaloi pekoni.
  3. Ruskista pekoni öljyssä suuressa kattilassa. Lisää sipulit ja tomaattipyree, kuullota ne pehmeiksi. Lisää loput kasvikset sekä liemikuutiot. Jatka kuullottamista muutama minuutti.
  4. Lisää nesteet ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 30 minuuttia.
  5. Lisää Torino pastat ja pavut, jatka kypsennystä vielä noin 10 minuuttia.
  6. Lisää joukkoon herneet ja mustapippuri.
  7. Annostele keitto kulhoihin, raasta päälle parmesaania, laita lusikallinen pestoa jokaisen annokseen ja koristele halutessasi pekonilastuilla. Tarjoile rapean leivän kanssa.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku