Hyppää sisältöön
Vegekastike ja pasta

Vegekastike & porkkanapastaa

Torino tekee yhteistyötä Vennerin kanssa ja kyseinen resepti on osa Venner-ruokalaatikkoa.

Kananmunaton
Laktoositon
Maidoton
Vegaaninen
Alle 30 min
Ainesosat
1 ps Torino porkkanapastaa
1 sipuli
¼ kaali
2 porkkanaa
1 palsternakka
½ rs herkkusieniä
1 prk kikherneitä
1 dl kookosmaitoa
½ dl vettä
1 kasvisliemikuutio
½ sitruunan mehu
½ tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
½ tl mausteita, kts. vinkit
Päälle
¼ ps parmesania tai vegaanista juustoa + siemeniä
Valmistusohje
  1. Aloita kokkailu valmistamalla pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli. Suikaloi kaali mahdollisimman ohueksi (joko terävällä veistellä tai juustohöylällä).
  3. Kuori porkkanat & palsternakka, ja pyyhi sienet puhtaaksi. Tee porkkanoista ja palsternakasta kuutioita ja paloittele sienet neljään osaan. Huuhtele kikherneet.
  4. Laita isolle pannulle noin desi kookosmaitoa, puoli desiä vettä ja kasvisliemikuutio. Anna kasviskuution liueta nesteeseen. Lisää mukaan sitruunan mehu, ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
  5. Kun pasta on valmista, valuta vesi, ja lisää hieman öljyä pastan joukkoon.
  6. Tarjoile kastike pastan, paramesanin (tai muun vegaanisen juuston) sekä auringonkukansiementen kanssa!

Maustevinkit:
Kokeile soijakastiketta, tuoretta tai kuivattua chiliä ja paahdettua paprikaa.

Lapset mukaan!
Lapset voivat auttaa huuhtelemalla pavut. Iästä riippuen he voivat myös auttaa kasvisten pilkkomisessa sekä kuorimisessa. Kaikki voivat osallistua pöydän kattamiseen ja ateria on ihana nauttia yhdessä.

Katso Vennerin kokkausvideo tästä alta! Voit myös katsoa videon täältä.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku