Broileri-ohravuoka
Broilerivuoka on oiva valinta arkipäivään: saat maistuvaa ruokaa sekä vähällä vaivalla että tiskillä.
Alle 60 min
6 hengelle
Ainesosat
| 6 dl | kiehuvaa vettä |
| 3 dl | Torino Ohrahelmeä |
| 1 | kasvisliemikuutio |
| 1 tl | currya |
| ½ tl | chilijauhetta |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 2 | valkosipulinkynttä |
| 450 g | broilerin fleesuikaleita, esim. hunajamarinoitu |
| 1 ps | herne-maissi-porkkanaa (pakaste) |
| 2 dl | ruokakermaa |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja kiehauta vesi.
- Mittaa uunivuokaan vesi, ohrahelmet, mausteet, soija, pilkotut valkosipulinkynnet sekä broilerin fileesuikaleet raakana. Sekoita ainekset vuoassa ja nosta uuniin 30 minuutin ajaksi.
- Lisää vuokaan herne-maissi-porkkana ja kerma. Nosta takaisin uuniin noin 10 minuutiksi.
- Tarjoile raikkaan salaatin ja mustaherukkahyytelön kanssa.