![Torino_broileri-ohravuoka](https://evermade-raisio-multisite-website.s3.eu-north-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/sites/4/2020/12/05090503/Torino_broileri-ohravuoka.jpg)
Broileri-ohravuoka
Broilerivuoka on oiva valinta arkipäivään: saat maistuvaa ruokaa sekä vähällä vaivalla että tiskillä.
Alle 60 min
6 hengelle
Ainesosat
6 dl | kiehuvaa vettä |
3 dl | Torino Ohrahelmeä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 tl | currya |
½ tl | chilijauhetta |
2 rkl | soijakastiketta |
2 | valkosipulinkynttä |
450 g | broilerin fleesuikaleita, esim. hunajamarinoitu |
1 ps | herne-maissi-porkkanaa (pakaste) |
2 dl | ruokakermaa |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja kiehauta vesi.
- Mittaa uunivuokaan vesi, ohrahelmet, mausteet, soija, pilkotut valkosipulinkynnet sekä broilerin fileesuikaleet raakana. Sekoita ainekset vuoassa ja nosta uuniin 30 minuutin ajaksi.
- Lisää vuokaan herne-maissi-porkkana ja kerma. Nosta takaisin uuniin noin 10 minuutiksi.
- Tarjoile raikkaan salaatin ja mustaherukkahyytelön kanssa.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.