Hyppää sisältöön

Graavilohipasta

Graavilohipasta valmistuu alle puolessa tunnissa, jolloin se sopii mainiosti vaikka lounaaksi.

Kananmunaton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
300 g graavilohisiivuja
30 g kapriksia
1 sitruunan kuori ja mehu
4 kevätsipulin vartta
25 g voita
2 tl sokeria
2 dl valkoviiniä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria
pastan keitinvettä
Pasta
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
400 g Torino Ruis pastaa
Lisäksi
tuoretta oreganoa
Valmistusohje
  1. Paista lohisiivut kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmilta puolilta.
  2. Valuta kaprikset.
  3. Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori ja purista mehu.
  4. Pilko kevätsipulit.
  5. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää sokeri ja sitruunan kuoriraaste, sekoittele hetken aikaa.
  6. Lisää sitruunamehu sekä valkoviini, anna kiehua hetken aikaa. Lisää tuorejuusto. Anna kastikkeen poreilla hyvin miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan.
  7. Lisää kastikkeen joukkoon kevätsipuli ja mustapippuri.
  8. Ota talteen pieni määrä pastan keitinlientä. Valuta pasta ja pyöräytä se kastikkeen joukkoon, lisää lohipalat.
  9. Jos pasta tuntuu kuivalta, lisää hiukan pastan keitinvettä.
  10. Ripottele pastan päälle tuoretta oreganoa ja tarjoile heti.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku