Hyppää sisältöön

Ruispastakeitto savulohella

Savulohikeitto on aina hyvä valinta. Tähän keittoon kuitua ja viljaisaa makua tuo ruispasta.

Kananmunaton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
2 isoa perunaa
2 porkkanaa
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl Torino Ruis pastaa
100 g sulatejuustoa
200 g kylmäsavulohta
1 ruukku tilliä
Valmistusohje
  1. Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipuli.
  2. Kuullota kattilassa öljyssä porkkanoita ja sipulia muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää vesi, perunat ja liemikuutio. Keitä 5 minuuttia.
  4. Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
  5. Lisää sulatejuusto paloina ja siivutettu kala.
  6. Kun sulatejuusto on sulanut, lisää silputtu tilli ja nauti heti.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku