![Torino_ruispasta-savulohikeitto](https://evermade-raisio-multisite-website.s3.eu-north-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/sites/4/2020/12/05093330/Torino_ruispasta-savulohikeitto.jpg)
Ruispastakeitto savulohella
Savulohikeitto on aina hyvä valinta. Tähän keittoon kuitua ja viljaisaa makua tuo ruispasta.
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
2 | isoa perunaa |
2 | porkkanaa |
1 | sipuli |
1 rkl | öljyä |
1 l | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
2 dl | Torino Ruis pastaa |
100 g | sulatejuustoa |
200 g | kylmäsavulohta |
1 ruukku | tilliä |
Valmistusohje
- Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipuli.
- Kuullota kattilassa öljyssä porkkanoita ja sipulia muutaman minuutin ajan.
- Lisää vesi, perunat ja liemikuutio. Keitä 5 minuuttia.
- Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
- Lisää sulatejuusto paloina ja siivutettu kala.
- Kun sulatejuusto on sulanut, lisää silputtu tilli ja nauti heti.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.