Hyppää sisältöön

Ruispastakeitto savulohella

Savulohikeitto on aina hyvä valinta. Tähän keittoon kuitua ja viljaisaa makua tuo ruispasta.

Kananmunaton
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
2 isoa perunaa
2 porkkanaa
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl Torino Ruis pastaa
100 g sulatejuustoa
200 g kylmäsavulohta
1 ruukku tilliä
Valmistusohje
  1. Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipuli.
  2. Kuullota kattilassa öljyssä porkkanoita ja sipulia muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää vesi, perunat ja liemikuutio. Keitä 5 minuuttia.
  4. Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
  5. Lisää sulatejuusto paloina ja siivutettu kala.
  6. Kun sulatejuusto on sulanut, lisää silputtu tilli ja nauti heti.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku