Hyppää sisältöön

Nopea jauheliha-pastakeitto

Jauheliha-pastakeitto valmistuu hetkessä, se on hyvä valinta päivään, jolloin ei halua käyttää ruoanlaittoon paljon aikaa.

Kananmunaton
Laktoositon
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
400 g jauhelihaa
2 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
100 g pakastesipulikuutioita
200 g pakastekeittojuureksia
1 l vettä
500 g tomaattimurskaa
1 ½ kasvisliemikuutiota
2 tl sokeria
1 tl oreganoa
3 dl Torino Tricolori Simpukka pastaa
2 dl ruokakermaa
¾ dl punaista pestoa
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
  1. Ruskista jauheliha ja siirrä se sivuun odottamaan.
  2. Kuumenna kattilassa rasva. Kuullota sipuli ja keittojuurekset.
  3. Lisää vesi, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot ja mausteet. Keitä 10 minuuttia, mittaa keittoaika siitä, kun keitto alkaa kiehua.
  4. Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
  5. Lisää ruokakerma ja pesto, kiehauta ja mausta mustapippurilla. Tarjoile heti.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku