Hyppää sisältöön

Nopea jauheliha-pastakeitto

Tomaattinen jauheliha-pastakeitto valmistuu nopeasti ja se on hyvä valinta päivään, jolloin ei halua käyttää ruoanlaittoon paljoa aikaa. Keiton kruunaa punainen pesto.

Kananmunaton
Laktoositon
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
400 g jauhelihaa
2 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
100 g pakastesipulikuutioita
200 g pakastekeittojuureksia
1 l vettä
500 g tomaattimurskaa
1 ½ kasvisliemikuutiota
2 tl sokeria
1 tl oreganoa
3 dl Torino Tricolori Simpukka pastaa
2 dl ruokakermaa
¾ dl punaista pestoa
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
  1. Ruskista jauheliha ja siirrä se sivuun odottamaan.
  2. Kuumenna kattilassa rasva. Kuullota sipuli ja keittojuurekset.
  3. Lisää vesi, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot ja mausteet. Keitä 10 minuuttia, mittaa keittoaika siitä, kun keitto alkaa kiehua.
  4. Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
  5. Lisää ruokakerma, pesto ja jauheliha. Kiehauta ja mausta mustapippurilla. Tarjoile heti.

Kommentointi

  1. Eija sanoo:

    Reseptissä ei kerrota missä vaiheessa jauheliha lisätään?

    1. Torino Koekeittiö sanoo:

      Hei Eija,

      Jauheliha lisätään ruokareman ja peston lisäyksen yhteydessä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku