Hyppää sisältöön

Kaura-Porkkana Täysjyvämakaronilaatikko

Astetta terveellisempi makaronilaatikko valmistetaan runsaskuituisesta Kaura-Porkkana Täysjyvämakaronista.

Kananmunaton
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
400 g nauta-sikajauhelihaa
1 ½-2 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
½ tl mustapippuria
½ tl maustepippuria
1 ps Torino Kaura-Porkkana Täysjyvämakaronia
100 g pakastesipulikuutioita tai yksi tuore sipuli
1 l maitoa
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Laita jauheliha voideltuun laakeaan uunivuokaan (3 ½ l).
  3. Lisää jauhelihan joukkoon mausteet. Riko jauhelihan rakenne kahden haarukan avulla, samalla sekoittaen.
  4. Lisää vuokaan raa´at makaronit ja sipulikuutiot, sekoita hyvin.
  5. Kaada vuokaan maito.
  6. Kypsennä tasalämmössä uunin alatasolla 50 minuuttia.
  7. Ota vuoka uunista ja anna ruoan vielä vetäytyä foliolla peitettynä noin 10 minuuttia.

Kommentointi

  1. Kari sanoo:

    Hyvää tuli

    1. Torino Koekeittiö sanoo:

      Hei Kari,

      Kiitos kivasta palautteestasi!❣

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku